Вкажіть розпушувачі пісочного тіста?
Яке борошно використовують для приготування пісочного тіста?
Вкажіть правильний варіант набору сировини для приготування
пісочного тіста?
При якій температурі пісочного тіста формують із нього вироби?
Яке борошно використовують для приготування здобного прісного
тіста?
Яке тісто готують із такого набору сировини: борошно, цукор, масло
або маргарин, яйця, вода або сметана, сода?
Вкажіть асортимент виробів із пісочного тіста?
Вкажіть причину виникнення таких дефектів у процесі приготування
пісочного тіста: тісто непластичне, при розкачуванні кришиться, а під
час випікання з нього витікає жир:
Вкажіть вироби із пісочного тіста, що характеризуються такими
органолептичними показниками: форма човника, поверхня рівномірно
зарум’янена, консистенція щільна м’яка:
Яке тісто характеризується великим вмістом прянощів, цукру, меду,
патоки та розпушувачів?
З якого тіста готують коврижку медову із начинкою?
Вкажіть сировину, яку використовують для приготування
пряничного тіста:
До якої товщини розкачують пряничне тісто для виготовлення батонів?
При якій температурі та протягом якого часу випікають пряники?
При випіканні вироби з пряничного тіста «осіли»? Вкажіть причину:
Вкажіть виріб із пряничного тіста, що характеризується такими органолептичними показниками якості: виріб круглої форми, за глазурований, поверхня блискуча, на зламі тісто порувате, добре
пропечене, без «закальцю».
Вкажіть набір сировини для приготування основного бісквіта:
Вкажіть набір сировини для приготування масляного бісквіта:
Який розпушувач додається до рецептури масляного бісквіта?
До якого часу збивають яєчно-цукрову суміш для бісквіта?
При якій t збивають масу для бісквіта?
При якій температурі випікають вироби із бісквітного тіста?
Скільки часу випікають н/ф бісквітний для рулетів?
Скільки часу випікають основний бісквіт?
Скільки часу витримують бісквіт після випікання?
Вкажіть причини виникнення таких дефектів при приготуванні
виробів із бісквітного тіста: бісквітний н/ф приготовлено з грудочками із
борошна:
Який бісквіт готують із підігріванням?
Вкажіть правильний варіант приготування вафельного тіста:
Яке вафельне тісто використовують для вафель із начинкою?
Вкажіть причини виникнення таких дефектів виробів із вафельного тіста: начинка виступає за краї вафель:
Який час випікання вафельного напівфабрикату?
Яке борошно використовують для приготування млинцевого тіста?
Яким способом розпушують тісто на млинчики?
Вказати причину виникнення такого недоліку при приготуванні млинцевого тіста: напівфабрикат сухий і ламкий
З якого тіста готують ватрушки, сочники та коржики?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома