Пастильні вироби – це такі кондитерські вироби:
Зефір має такі відмінності від пастили:
Із якої сировини готують пастильні вироби?
Які кондитерські вироби відносяться до фруктово-ягідних?
Як називають пастильну масу, яку відсаджують в вигляді фігурних виробів?
У якості драглеутворювачів застосовуються
Основний інгредієнт для приготування зефіру
Яке пюре найчастіше використовують для приготування зефіру?
Чи можна кипятити рідіну де є агар-агар при приготуванні соропу для зефірної маси
З якою температура цукровий сироп використовують для збивання зефірної маси?
Чому пастильні маси формують відразу після приготування?
Які фактори сприяють процесу формування маси для зефіру
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома