Вироби з повітряних мас для оздоблення

Додано: 20 лютого
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Білкове тісто – це 

варіанти відповідей

піноподібна маса кремового кольору, легка, пориста. 

піноподібна маса білого кольору, легка, пориста. 

маса білого кольору, гладка слабопориста 

піноподібна маса білого кольору, щільна, солодка на смак

Запитання 2

Який спосіб розпушування маси використовують?

варіанти відповідей

механічний (збивання).

хімічний

біологічний

механічний або хімічний

Запитання 3

На якій швидкості збивальної машини спочатку збивають білкина

варіанти відповідей

на малій швидкості збивальної машини

на великій швидкості збивальної машини

на середній швидкості збивальної машини

не маєзначення на якій швидкості збивальної машини

Запитання 4

Які способом можна приготувати меренгу?

варіанти відповідей

тільки заварним

заварним та сирцевим

з додатковим охолодженням

тільки сирцевим

Запитання 5

Яку структуру мають повітряні напівфабрикати?

варіанти відповідей

піноподібну, крихку і розсипчасту структуру.

не розпливчасту форму, коричнюватий колір, великопористу, піноподібну, крихку і розсипчасту структуру.

злегка розпливчасту форму, білий колір, великопористу, піноподібну, крихку і розсипчасту структуру.

правильну, не розпливчасту форму, білий колір, великопористу, піноподібну, крихку і розсипчасту структуру.

Запитання 6

Якщо яєчні білки не збиваються до потрібного об’єму, яка допущена помилка?

варіанти відповідей

білки не

охолодили    перед збиванням

До білків потрапив жовток яйця   

посуд недостатньо знежирили

всі варіанти вірні

Запитання 7

Якщо білковий напівфабрикат темного кольору, яка помилка допущена?

варіанти відповідей

Завищена температура випікання

тривалий час тримали виріб в жаровій шафі

використали як додатковий компонент прянощі

додали збільшену кількість какао

Запитання 8

Чому білковий     напівфабрикат     осідає     після

випікання?

варіанти відповідей

при збиванні потрапив жовток до білка

перебили білкову масу

недовзбили білкову масу

Недостатній час випікання

Запитання 9

при якій температурі випікають повітряний напівфабрикат?

варіанти відповідей

Т=60-90

Т=160-190

Т=90-150

Т=80-100

Запитання 10

Як визначити готовність випеченого напівфабрикату? 

варіанти відповідей

за зовнішнім виглядом

за кольором

за сухим денцем.

всі відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест