Опарний спосіб приготування дріжджового тіста складається з кількох стадій?
Вкажіть співвідношення продуктів для приготування рідкого тіста опари...
Чому не кладуть сіль і здобу в опару?
Який час бродіння опари?
Яка мета приготування опари?
Залежно від кількості борошна і води в опарі розрізняють способи приготування, для густої опари необхідно....?
Якщо за рецептурою на дріжджовий виріб передбачено використання значної кількості здоби, то тісто готують....
Для виробів, що випікаються у формах, тісто готують....?
Що необхідно зробити ,щоб уповільнити процес бродіння дріжджового тіста?
Як виправити виробничу ситуацію, яка може виникнути під час приготування дріжджового тіста: Тісто дуже солодке або солоне..?
Як виправити виробничу ситуацію, яка може виникнути під час приготування дріжджового тіста: Тісто кисле..?
Сформовані вироби найкраще розстоювати у бродильній камері чи шафі для розстоювання виробів з температурою.....?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома