Приготування котлетної маси з м'яса та напівфабрикатів з неї.

10 запитань
Запитання 1

Як називається маса з м'яса з додаванням хліба?

варіанти відповідей

січена

котлетна

рублена

Запитання 2

Який хліб використовують у котлетну масу?

варіанти відповідей

свіжий

черствий

підсмажений

Запитання 3

Для чого вибивають котлетну масу?

варіанти відповідей

для пухкості напівфабрикатів

для смаку напівфабрикатів

для запаху напівфабрикатів

Запитання 4

Яку форму мають биточки?

варіанти відповідей

овально - приплюснуту

округло- приплюснуту

овально - приплюснуту з одним видовженим кінцем

Запитання 5

Яку довжину має напівфабрикат "Котлета"?

варіанти відповідей

8-10 см

10-12см

12-14см

Запитання 6

Для виготовлення якого напівфабрикату в котлетну масу додають пасеровану цибулю?

варіанти відповідей

котлети

биточки

тюфтельки

Запитання 7

Який завтовшки напівфабрикат "Биточок"?

варіанти відповідей

1 см

1,5 см

2 см

Запитання 8

Який діамет мають напівфабрикати "Биточки"?

варіанти відповідей

5 см

6 см

7 см

Запитання 9

Які з напівфабрикатів відноситься до вииробів з котлетної маси?

варіанти відповідей

шніцель

рулет

м'ясні кульки

всі відповіді вірні

Запитання 10

Яку паніровку використовують для тюфтельок:

варіанти відповідей

червону

сухарну

борошняну

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест