Приготування закусок з сиру та яєць

Додано: 18 листопада
Предмет: Технології
12 запитань
Запитання 1

До складу гострої закуски входять інгрідієнти



варіанти відповідей

шинка, свіжі огірки, варені яйця;

твердий сир, варені яйця, часник, майонез;

шинка, мариновані гриби

Запитання 2

З яєць готують такі холодні закуски



варіанти відповідей

яйця, фаршровані оселедцем і цибулею

яйця смажені з цибулею

яйця варені

Запитання 3

До складу закуски "яйця з соусом з хріну" входить...



варіанти відповідей

яйця, майонез;

яйця, хрін, майонез

яйця, соус з хріну

Запитання 4

З сиру готують такі холодні закуски...

варіанти відповідей

закуска гостра; сир з жовтками, сирники, сир з часником;

сир з овочами, сир фарширований, сир з часником, сир з жовтками, сир смажений із шинкою, закуска гостра;

сирники по-київськи, ліниві вареники; сир з овочами.

Запитання 5

Для приготування гуслянки молоко пряжать...

варіанти відповідей

20 - 30 хвилин;

30 - 40 хвилин;

10 - 20 хвилин;

Запитання 6

Для приготування ряжанки, суміш пряженого молока зі сметаною витримують...

варіанти відповідей

при температурі 35 - 40 градусів протягом 6 - 8 годин

при температурі 25 - 30 градусів протягом 4 - 5 годин

при температурі 35- 40 градусів протягом 2 - 4 годин

Запитання 7

Які основні інгредієнти використовуються для приготування закусок з сиру та яєць?

варіанти відповідей

Сир різних сортів (твердий, м'який, плавлений), яйця курячі, перепелині, компоненти для начинки (оселедець, паштет, цибуля, зелень, майонез, спеції).

Сир (твердий, м'який, плавлений), яйця курячі, качині, гусячі (оселедець, паштет, спеції).

Запитання 8

Який сир можна використовувати для приготування закусок?

варіанти відповідей

Твердий, м'який, плавлений, сирні пасти;

Твердий, м'який, плавлений.

Запитання 9

Як можна подати закуски з сиру та яєць ?

варіанти відповідей

на великому блюді, на шпажках, у формі канапе;

на закусочних тарілках, на блюді, на шпажках, у формі канапе.

Запитання 10

Як можна урізноманітнити смак фаршированих яєць з овочами?

варіанти відповідей

 додати різні види овочів;

додати різні види спецій.

додати різні види овочів (помідори, огірки, болгарський перець), зелень, спеції, горіхи.

Запитання 11

Як можна класифікувати рецепти фаршированих яєць?

варіанти відповідей

за основним інгредієнтом начинки (рибні, м’ясні, овочеві), за способом приготування (холодні, теплі), за національною кухнею.

за основним інгредієнтом начинки (рибні, м’ясні, овочеві), за національною кухнею.

за основним інгредієнтом начинки (рибні, м’ясні, овочеві), за способом приготування (холодні, теплі).

Запитання 12

Які фактори впливають на смак фаршированих яєць?

варіанти відповідей

склад начинки, співвідношення інгредієнтів, спеції, соус, спосіб приготування.

склад начинки, спеції, соус, спосіб приготування.

склад начинки, співвідношення інгредієнтів, спосіб приготування.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест