Який чай окиснюють на 80% від двох тижнів до
місяця?
Листя для якого чаю тільки зав’ялюють і сушать?
Листя якого чаю перед сушінням проходить проце-
дуру закритого "томління"?
Скільки днів продовжується окиснення листя чер-
воного чаю?
Який рідкісний і дорогий чай готують з чайних
бруньок?
Який чай виготовляється з чайної крихти і пилу
пресуванням з попереднім обжарюванням і пропарюванням
при температурі 95–100°С?
Вказати правильний варіант послідовності запису
видів чаю у чайній карті.
У який посуд виливають чай після заварювання при
приготуванні його у китайському стилі?
Указати чайний набір для приготування чаю у
японському стилі?
При подаванні якого напою використовують
колебас?
Як заварюють вишукані чаї – зелені, жовті, білі,
улуни?
В основу якого методу приготування чаю на ки-
тайській чайній церемонії покладено не заварювання чаю, а
варіння на вогні?
Під час приготування чаю яким методом тради-
ційно заварюють і п’ють улуни?
Як класифікують чай за типом рослин?
Як класифікують чай за окисненням?
Укажіть чай з домішками.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома