1. Сік, отриманий з одного помологічного сорту плодів:
2. Безалкогольний напій, що вживають лише за призначенням лікаря:
3. Сік, отриманий з декількох видів соків:
4. Напій, отриманий зі зброджених і освітлених соків журавлини, брусниці з цукровим сиропом:
5. Напої, виготовлені з плодово-ягідних соків, екстрактів з додаванням цукру, ароматичних речовин, органічних кислот, барвників на основі газованої води:
6. Соки, в яких при зберіганні допускається наявність осаду на дні тари:
7. Соки з м’якоттю та цукром мають назву:
8. Безалкогольні напої, що містять у своєму складі різні настої і екстракти завдяки яким знімається втома і нормалізуються фізіологічні процеси:
9. Сиропи бувають:
10. До слабоалкогольних напоїв відносять:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома