Найкращим для кулінарного використання є м'ясо:
М'ясо розморожують:
Напівфабрикат "Тюфтельки м'ясні" панірують у...
Напівфабрикат з м'ясної котлетної маси зберігають...
Паніровка потрапить у середину напівфабрикатів із котлетної маси, якщо...
Виберіть з перечислених продуктів ті які додають при приготуванні Тюфтелей...
Які частини яловичини туші використовують для варіння?
З якої частини готують зрази січені?
Основні показники якості м'яса?
Які частини яловичої туші використовують для тушкування?
Для чого застосовують маринування?
Який з напівфабрикатів готують з котлетної маси?
Який виріб має форму цеглинки?
Якщо січену масу вибивати довго то...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома