Технологія приготування тіста та виробів з нього

Додано: 26 жовтня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 222 рази
12 запитань
Запитання 1

Яке борошно буде кориснішим для організму людини

варіанти відповідей

першого сорту

вищого сорту

оббивне

Запитання 2

Біологічні розпушувачі - це

варіанти відповідей

сода і вуглекислий аммоній

дріжджі

збивання продукту

Запитання 3

Розпушувачі застосовують для того, щоб

варіанти відповідей

вироби були пухкими

поліпшити смакові властивості

збільшити вихід на порцію

Запитання 4

Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є

варіанти відповідей

борошно, вода, сіль, цукор, дріжджі

борошно, вода. цукор

борошно, цукор, молоко

Запитання 5

Дріжджове тісто готують

варіанти відповідей

1 способом

2 способами

3 способами

Запитання 6

Для замішування дріжджового тіста воду підігрівають до температури

варіанти відповідей

35-40 градусів

59-60 градусів

70-75 градусів

Запитання 7

Із скількох етапів складається приготування тіста дріжджового опарного

варіанти відповідей

одного

двох

трьох

Запитання 8

Якої консистенції готують тісто для виробів смажених у фритюрі

варіанти відповідей

такої ж як тісто дріжджове безопарне

м'якішої консистенції ніж тісто дріжджове

густішої консистенції ніж тісто безопарне

Запитання 9

Як визначити готовність опари

варіанти відповідей

зовнішнім виглядом

на смак

пробним смаженням

Запитання 10

Під час теплової обробки на виробах утворюється рум'яна кірочка завдяки

варіанти відповідей

карамелізації цукрів

декстринізації крохмалю

денатурації білків

Запитання 11

При випіканні вироби зменшуються в масі, цей процес називається

варіанти відповідей

упіканням

усиханням

витримуванням

Запитання 12

Готують вироби з тіста в

варіанти відповідей

холодному цеху

гарячому цеху

кондитерському цеху

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест