Семестрова №2 ( теоретичний блок)

Додано: 21 квітня 2021
Предмет: Хімія, 9 клас
Тест виконано: 46 разів
11 запитань
Запитання 1

Глюкоза належить до класу

варіанти відповідей

вуглеводів

етенових вуглеводів

етинових вуглеводів

естерів

Запитання 2

На відміну від оцтової кислоти у молекулі амінооцтової кислоти міститься група

варіанти відповідей

-COOH

-NO2

-NH2

-OH

Запитання 3

Під час кулінарної обробки білкових харчових продуктів відбувається процес

варіанти відповідей

реплексації

комплементарності

утворення пептидів

денатурації

Запитання 4

Укажіть продукти повного окиснення целюлози

варіанти відповідей

вуглексилий газ і вода

глюкоза і фруктоза

глюкоза і кисень

фруктоза і водень

Запитання 5

Певна послідовність зв'язаних амінокислот - це

варіанти відповідей

первинна структура білка

вторинна структура білка

третинна структура білка

четвертинна структура білка

Запитання 6

Природними сполуками є

варіанти відповідей

пластмаси

природний газ

цукор

фотоматеріали

Запитання 7

Амінокислоти мають властивості

варіанти відповідей

жирів

основні

кислотні

амфотерні

Запитання 8

Естери застосовують для

варіанти відповідей

зварювання металів

виготовлення ліків

як духмяну речовину в кондитерській справі

Запитання 9

реактивом на крохмаль є

варіанти відповідей

калій перманганат

натрій

купрум ( ІІ) гідроксид

йод

Запитання 10

у процесі виробництва цукру хімічними процесами є

варіанти відповідей

обробка вапняним молоком

обробка карбон ( 4) оксидом

обробка гарячою водою

випарювання

Запитання 11

якісна реакція на сполуки з пептидним зв'язком

варіанти відповідей

нітратна кислота

натрій гідроксид

спиртовий розчин йоду

купрум ( ІІ) гідроксид

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест