Солодкі страви (десерти) за температурою подачі бувають холодні та гарячі.
Укажіть температуру подачі холодних десертів:
Тарталетки - це кошики з тіста, які наповнюють різноманітними начинками, як солодкими, так і несолодкими. З якого тіста виготовляють класичні тарталетки:
Що надає вафлям потужності і зв'язності -
Яка основна сировина використовується для приготування пісочного тіста?
Профітролі назвали так, тому що з відносно невеликої кількості продуктів можна зробити дійсно смачне і виграшне блюдо. Що означає «профітроль» ( profiterole) в перекладі з французької ?
Розпушувальна дія дріжджів ґрунтується на тому, що в процесі їхньої життєдіяльності в тісті відбувається спиртове бродіння: цукри розщеплюються на спирт та...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома