Способи теплової обробки овочів

Додано: 11 лютого 2022
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 26 разів
9 запитань
Запитання 1

Для тушкування продукти попередньо:

варіанти відповідей

запікають

відварюють

обсмажують

Запитання 2

Пасерування - це:

варіанти відповідей

короткочасне обсмажування продуктів

короткочасне обшпарювання продукту окропом

короткочасне варіння з наступним обсмажуванням

Запитання 3

Під час теплової обробки овочів втрачається частина вітамінів

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 4

Оберіть види варіння:

варіанти відповідей

У жирі

У великій кількості рідини

На пару

Запитання 5

Смаження - це проце приготування їжі до утворення

варіанти відповідей

рум'яної кірочки

пом'якшення продукту

приємнго аромату

Запитання 6

Процес тушкування складається з

варіанти відповідей

смаження

доведення до готовності

варіння

запікання

Запитання 7

Запікання – теплова обробка продуктів у

варіанти відповідей

жаровій/духовій шафі

на плиті

киплячій воді

Запитання 8

Пасерування – це короткочасне обсмажування продукту з жиром або без нього перед подальшою тепловою обробкою.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

Основним овочем для пирготування дерунів є

варіанти відповідей

картопля

буряк

морква

редис

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест