Страви та гарніри з варених та припущених овочів.

Додано: 11 листопада 2022
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 346 разів
10 запитань
Запитання 1

Теплова обробка сприяє:

варіанти відповідей

Увореню нових ароматичних і смакових якостей.

Апетитному вигляду.

Розм'якшення овочів

Запитання 2

Припускають овочі шаром не більше ніж:

варіанти відповідей

20 см.

15 см.

10 см.

Запитання 3

Вода має покрити овочі на

варіанти відповідей

2-3 см.

1-2 см.

3-4 см.

Запитання 4

Для припускання капусту білоголову нарізують

варіанти відповідей

Соломкою.

Січуть.

Шашками

Кільцями

Запитання 5

Як варять заморожені овочі?

варіанти відповідей

Розморожують

Не розморожують

Не відварюють

Запитання 6

Назвіть форми нарізання картоплі для страви "Картопляне пюре".

варіанти відповідей

Скибочками.

Часточками.

Брусочками.

Кільцями цілими бульбами однокового розміру.

Запитання 7

При варінні картоплі,її закладають у...

варіанти відповідей

Холодну воду.

Теплу воду.

Гарячу воду.

Запитання 8

Чому картопляне пюре стало тягучим і не смачним?

варіанти відповідей

Додали мало вершкового масла.

Додали холодне молоко.

Не підсушили картоплю.

Погано протерли.

Запитання 9

Страви з овочів подають на...

варіанти відповідей

Підігрітих столових мілких тарілках.

Баранчиках

Порційних сковорідках

Запитання 10

Скільки зберігаються у соусі овочі у посуді під кришкою?

варіанти відповідей

Овочі у соусі зберігають у посуді під кришкою не більш як 24 години

Овочі у соусі зберігають у посуді під кришкою не більш як 42 години

Овочі у соусі зберігають у посуді під кришкою не більш як 2 години

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест