М’ясо, призначене для варіння, нарізають на шматки масою не більше ніж ... .
Яку кулінарну частину яловичини використовують для варіння?
Із яким соусом слід подавати відварну яловичину і свинину?
Які частини яловичини використовують для смаження?
Яке м’ясо смажать дрібними шматками?
Які вимоги висувають до якості буженини?
Коли під час варіння м’яса до бульйону слід додавати біле коріння, ріпчасту цибулю, сіль?
До якої температури охолоджують готове варене м’ясо?
Як необхідно зберігати відварене м’ясо під час реалізації на роздавальній?
Порекомендувати гарнір до відварених м’ясопродуктів.
Порекомендувати відвідувачеві соус до відвареної яловичини і свинини.
За якої температури смажать на пательні м’ясо натуральне порційними шматками?
Під час приготування яких тушкованих страв м’ясо тушкують разом із гарніром?
Для приготування якої м’ясної тушкованої страви м’ясо фарширують капустою?
Яку тушковану м’ясну страву готують із солоними огірками і заправляють часником?
Як нарізають м’ясо для азу?
За якої температури запікають м’ясні страви?
Які втрати м’яса під час варінні?
Із якого набору продуктів готують антрекот?
Відбивні котлети з якого м’яса можна подавати з картоплею в молоці та овочами у соусі молочному?
Які частини яловичини використовують для тушкування?
Яку частину свинячої туші використовують для приготування рагу?
Із яким гарніром і соусом відпускають язик відварений?
Яку страву можна приготувати з філейної вирізки яловичини?
Назвати страву за такими вимогами до якості: шматочки печінки однакової форми і розміру, залиті вершками, змішаними з бульйоном м’ясним. Колір на розрізі – коричневий. Смак і запах – властиві страві, в міру солоний. Консистенція – м’яка, соковита, без грубих плівок і сухожилок.
Як підготувати поверхню картопляної запіканки з м’ясом для запікання?
Якій тепловій обробці піддають біфштекс січений?
До фаршу якої м’ясної страви додають цибулю в пасерованому вигляді?
Яку м’ясну страву готують у вигляді рулету?
Для якої страви підходить соус червоний основний?
Який напівфабрикат у вигляді биточків із начинкою з капусти, грибів, цибулі ріпчастої, обкачують у борошні, смажать основним способом, а потім смажені биточки укладають у посуд, заливають сметанним соусом і тушкують протягом 10–15 хвилин?
Строк зберігання запечених м’ясних страв не перевищує ... .
Строк зберігання тушкованих м’ясних страв не перевищує ... .
Строк зберігання страв із котлетної маси не перевищує ... .
Із яким соусом готують печінку по-строганівськи?
У який спосіб теплової обробки слід приготувати стару курку?
Аби зберегти білий колір філе птиці й поліпшити його смак під час припускання, потрібно додати ... .
Для приготування якої страви курчат натирають часником, сіллю і смажать під пресом на слабкому вогні до готовності?
Із яким соусом відпускають курчат табака?
Вершкове масло додають до котлет ..., що готують із філе птиці
Яку страву із птиці подають у горщиках?
Яку страву із птиці смажать у фритюрі?
Великі тушки птиці смажать у жаровій шафі за температури ...; до готовності доводять за температури ... .
Порекомендувати гарнір для котлет по-київськи.
Як нарізають пшеничний хліб для шніцеля столичного?
Строк реалізації тушкованих страв із птиці у гарячому стані не перевищує ... .
Строк зберігання у гарячому стані варених і смажених цілих тушок птиці не перевищує ... .
Які втрати птиці у процесі смаження?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома