Чому м'ясо птиці легко засвоюється?
Як використовують у кулінарії м'ясо старої птиці
Для приготування кнельної маси на 1 кг птиці беруть
Який вид панірування використовується для котлет по-київськи?
Цілою фарширують
З якої птиці отримують міцні і ароматні бульйони
Мета заправки птиці перед тепловою обробкою
З великого зачищеного філе вирізають кісточку, філе розкривають, відбивають, підрізають сухожилки. На середину кладуть начинку, закривають малим філе, кладуть кісточку, загортають краї великого філе надають грушовидної форми, паніруюють
Із філе курки, індички, фазанів, тетерів, куріпок готують напівфабрикати
Які види філе використовують для приготування н/ф котлети натуральні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома