Сучасні напрями та формати ресторанного господарства

Додано: 16 березня 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 1 раз
4 запитання
Запитання 1

1. Сервіс,це-

варіанти відповідей

рішення проблеми клієнта до її прояви

обслуговування споживачів

первинна обробка сировини

Запитання 2

2.Формат закладу,що розміщуються безпосередньо на вулицях міст, переважно в людних місцях; будь-яка вулична торгівля, що спеціалізується, найчастіше, на монопродукті,називається:

варіанти відповідей

«Fast Casual»

«Streetfood»

 «Casual Dining»


Запитання 3

Переваги формату «quick`n`casual»

варіанти відповідей

працюють на сировині,широкий асортимент страв

працюють на напівфабрикатах,використовується одноразовий посуд.

Працюють на напівфабрикатах високої ступені готовності,виготовлення власної випічки,демократичні ціни

Запитання 4

4.Заклад,який в перекладі має назву "Вільний рух",,називається:

варіанти відповідей

«родинний»


«Free Flow» 

"клубний"

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест