1. Сервіс,це-
2.Заклади, що розміщуються безпосередньо на вулицях міст, переважно в людних місцях,мають формат...?
3.Назвіть концепцію закладу швидкого харчування .
4.Особливості формату ЗРГ «quick`n`casual»?
5.Назвіть заклади,які орієнтовані на обслуговування всієї родини.
6.Який із названих форматів має переклад "вільний рух"
7.відмінна особливість формату Free Flow
8.Як називається формат ЗРГ, де використовують відкриту кухню?
9.Дайте поняття глобалізації
10.Що таке тип і традиції харчування?
Що таке тренд?
Як називаються кухні різних ресторанів під одним дахом, між якими курсують автономні автомобілі, які забирають замовлення і розвозять їх клієнтам ?
Як називається пріоритетна аудиторія для служб доставки?
Що значить поняття - персоніфікований офіціант?
Що таке "Мультиканальність" закладу ресторанного господарства?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома