Сучасні напрями та формати ресторанного господарства

Додано: 16 березня 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 143 рази
15 запитань
Запитання 1

1. Сервіс,це-

варіанти відповідей

рішення проблеми клієнта до її прояви.

дотримання правил техніки безпеки

оформлення технологічної документації

Запитання 2

2.Заклади, що розміщуються безпосередньо на вулицях міст, переважно в людних місцях,мають формат...?

варіанти відповідей

Fast Casual

Streetfood

сімейний

Запитання 3

3.Назвіть концепцію закладу швидкого харчування .

варіанти відповідей

швидке обслуговування

використання одноразового посуду

наявність впізнаваної ведучої страви або ряду страв.

Запитання 4

4.Особливості формату ЗРГ «quick`n`casual»?

варіанти відповідей

комбіноване обслуговування

швидке обслуговування офіціантами за столиками

самообслуговування

Запитання 5

5.Назвіть заклади,які орієнтовані на обслуговування всієї родини.

варіанти відповідей

формат "quick`n`casual"

формат "Fine Dining"

формат "Casual Dining"

Запитання 6

6.Який із названих форматів має переклад "вільний рух"

варіанти відповідей

"Free Flow"

"Клубний"

"Сімейний"

Запитання 7

7.відмінна особливість формату Free Flow

варіанти відповідей

великий асортимент, демократичні ціни, велика пропускна спроможність

невеликий асортимент страв,самостійний вибір страв

самостійний вибір страв за вагою

Запитання 8

8.Як називається формат ЗРГ, де використовують відкриту кухню?

варіанти відповідей

Quick and casual

Fine Dining

free flow 

Запитання 9

9.Дайте поняття глобалізації

варіанти відповідей

всеохопний процес трансформації світового співтовариства у відкриту цілісну систему інформаційно-технологічних, фінансово-економічних, суспільно-політичних, соціально-культурних взаємозв'язків і взаємозалежностей.


відображення фундаментальних перетворень сучасної світової економіки, зумовлених посиленням дії загальноцивілізаційних законів та закономірностей, які охоплюють усі сфери суспільного життя й формують постіндустріальну світову цивілізацію.

формування мережевої логіки взаємовідносин і розвиток "мережевої культури", заснованої на пріоритетності горизонтальних зв'язків як базової структури глобального господарства.

Запитання 10

10.Що таке тип і традиції харчування? 

варіанти відповідей

результат швидкого пристосування організму до певного виду їжі.

харчування по "Фаст фуду"

результат тривалого, історичного пристосування організму до певного виду їжі.

Запитання 11

Що таке тренд?

варіанти відповідей

це те, що користується популярністю у населення

це те, що з малого переростає у велике

це те, що частіше використовує молодь

це те, що використовується у повсякденному житті

Запитання 12

Як називаються кухні різних ресторанів під одним дахом, між якими курсують автономні автомобілі, які забирають замовлення і розвозять їх клієнтам ?

варіанти відповідей

fast-food

хаби

френдлі

casual

Запитання 13

Як називається пріоритетна аудиторія для служб доставки?

варіанти відповідей

Міленіали

Сіріуси

Міксолідія

Квартети

Запитання 14

Що значить поняття - персоніфікований офіціант?

варіанти відповідей

Наділений індивідуальними рисами

працює в спеціальній формі

виконує тільки спец. замовлення

опрацьовує тільки онлайн замовлення

Запитання 15

Що таке "Мультиканальність" закладу ресторанного господарства?

варіанти відповідей

реалізація страв "на винос"

вміння задовільняти смакові потреби споживачів

комбінація онлайн та офлайн продажів

приготування страв із сировини замовника

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест