Гарячі супи подають за температури ... .
Скільки часу варять бульйон із яловичих кісток?
Скільки води потрібно взяти для приготування концентрованого бульйону з 3,0 кг м’яса?
Скільки риби потрібно взяти для приготування 7,5 л концентрованого бульйону?
Які кістки краще використати для приготування кісткового бульйону?
Борщ український заправляють пасерованим борошном, розведеним водою чи бульйоном, для ... .
Коли заправляють супи пасерованими овочами?
Які продукти обов’язково входять до рецептури борщу?
Який борщ відпускають із сосисками, сметаною, зеленню і ватрушками?
Який борщ перед подаванням заправляють саломшпик, розтертим із часником, подають із м’ясом, сметаною і дрібно нарізаною зеленню, окремо подають пампушки із часником?
Який основний компонент приготування капусняків?
У якому співвідношенні з бульйоном чи відваром розводять спасероване борошно?
Яка тривалість варіння замоченої квасолі?
Із пшоном готують капусняк ... .
Який продукт є обов’язковою складовою розсольників?
Яку юшку готують із білокачанною капустою і свіжими помідорами?
Який вихід концентрованого грибного бульйону з 1 кг сушених грибів?
Назвати набір продуктів для приготування борщу селянського
До складу рецептури якого капусняка включають квасолю та часник?
До складу якої першої страви входять: м’ясопродукти, нирки яловичі, цибуля ріпчаста, масло вершкове, огірки солоні, каперси, маслини, томатне пюре, лимон?
Прозорі бульйони зберігають на марміті протягом ... .
Якими продуктами освітлюють бульйон м’ясний прозорий?
Як називається перша страва з такими органолептичними показниками якості: овочі зберегли форму нарізання; на поверхні – часточки жиру оранжевого, жовтого кольору або безбарвні; смак – гострий завдяки присутності огірків, огіркового розсолу і спецій; запах – властивий продуктам, що входять до складу страви; консистенція овочів – м’яка, страви – середня, негуста; огірки трохи хрумкі?
Як називається перша страва з такими органолептичними показниками: продукти нарізані скибочками або кубиками; м’ясні і рибні продукти, цибуля та огірки зберігають форму нарізання; на поверхні – часточки жиру оранжевого кольору? Кружальце лимона без шкірочки. Смак – гострий, з ароматом капарців, пасерованої цибулі, огірків. Колір бульйону – каламутний від томату і сметани. Консистенція м’ясних і рибних продуктів м’яка, огірків – хрумка.
Коли кладуть у суп лавровий лист, перець і сіль?
Які супи належать до заправних?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома