Варіння яєць у шкарлупі,без шкарлупи. Приготування яєць смажених

Додано: 21 грудня 2022
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 200 разів
10 запитань
Запитання 1

Як називається яєчна страва,зварена "в мішечок" без скарлупи?

варіанти відповідей

моллет

уевос

пашот

фондю

Запитання 2

Що треба додавати в воду під час варіння,щоб запобігти витіканню яйця?

варіанти відповідей

сіль

цукор

сода

уксус 9%

Запитання 3

Якої консистенції варене яйце,представлене на фотографії?

варіанти відповідей

круте

рідке

мішечок

Запитання 4

Який спосіб приготування страв з яйця,представлений на фотографії,

варіанти відповідей

яйце варене рідке

яєчня із салом

яєчня з печерицями

Запитання 5

В яку воду слід опускати яйця при варінні?

варіанти відповідей

холодну

холодну підсолену

після закіпання

Запитання 6

Якої консистенції повині бути зварені рідкі яйця?

варіанти відповідей

рідкий білок і рідкий жовток

напіврідкий білок і рідкий жовток

згорнувся білок,рідкий жовток

Запитання 7

Який інгрідієнт не використовують при приготуванні яєчні?

варіанти відповідей

куряче яйце

сіль

молоко

перець

Запитання 8

За способом теплової обробки з яєць поділяють:

варіанти відповідей

пасеровані,смажені і запечені

варені,смажені і запечені

варені,тушковані,смажені і запечені

смажені у фритюрі,тушковані

Запитання 9

Оберіть правильне твердження

варіанти відповідей

яйця будуть рідкими,якщо їх варити 10хвилин

яйця"в мішечок" варять 5 хвилин

яйця будуть крутими,якщо їх варити 10 хвилин

яйця,зварені "в мішечок" подають до столу обчищеними

Запитання 10

Які яйця використовують для приготування холодних закусок,соусів,начинок?

варіанти відповідей

рідкі

в мішечок

зварені круто

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест