Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього.

Додано: 26 вересня
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

що являється розпушувачем в дріжджовому тісті?

варіанти відповідей

сода харчова

процес взбивання

дріжджі

Запитання 2

До якого типу розпушувачів відносяться дріжджі?

варіанти відповідей

біологічний

хімічний

механічний

Запитання 3

Для замішування тіста. якою повинна бути температура молока( води)?

варіанти відповідей

15-200С

30-400С

40-450С

Запитання 4

Від чого залежить кількість обмінок тіста?

варіанти відповідей

від якості клейковини

від кількості рідини

від кількості цукру

Запитання 5

На поверхні тіста під час розстоювання утворилась скоринка. Яку помилку допустив кондитер?

варіанти відповідей

не накрив тісто серветкою

не достатньо вимісив тісто

не додав в тісто при замісі ванілін

Запитання 6

При якій температурі випікають штучні вироби?

варіанти відповідей

220-2400С

190-2000С

180-1900С

Запитання 7

Як можна пришвидшити ріст дріжджового тіста?

варіанти відповідей

додати під час замісу тіста додаткову порцію дріжджів

Всі продукти повинні бути теплими

замішувати тісто на гарячому молоці

Запитання 8

Які види бродіння впливають позитивно на тісто7

варіанти відповідей

спиртове, молочне

спиртове, масляне

масляне

Запитання 9

при якій температурі випікають вагові вироби із дріжджового тіста?

варіанти відповідей

190-2000С

200-2200С

160-1700С

Запитання 10

Чому тісто під час бродіння не підходить?

варіанти відповідей

додали холодні інгредієнти

запарили дріжджі

посуд з тістом не поставили в тепле місце

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест