Який вид розпушувача використовують під час приготування основного бісквітного тіста?
Який вид розпушувача використовують під час приготування пісочного тіста?
Який з перелічених видів тіста не розстоють?
Скільки часу треба взбивати яйця з цукром під час приготування бісквітного тіста?
Як правильно розстоюють пісочне тісто перед випіканням?
Скільки часу розстоють бісквітне тісто перед випіканням?
Скільки часу треба вимішувати бісквітне тісто після додавання борошна?
У якому співвідношенні до борошна можна додавати крохмаль у бісквітне тісто?
З якою метою розстоюють прісне тісто?
під час випікання виробів із заварного тіста, вироби не піднялись.Чому?
під час замішування заварного тіста, утворилась не однорідна маса.Чому?
під час випікання, бісквіт не збільшився в об'ємі. Чому?
Із перелічених виробів, приготовлених із пісочного тіста, виберіть відсадні вироби
При якій температурі випікається білково-повітряний напівфабрикат?
На основі якої сировини готують бісквіт "Дакуаз"
Для приготування бісквіту "Жануаз", в тісто додають:
в чому особливість приготування бісквіту "Джаконда"
в який бісквіт, під час приготування додають:марципан, спеції, міцний лікер, лимонну цедру або кокосову стружку
До складу приготування бісквіту Спонж-кейк входить сировина:
для випікання виробів із заварного тіста, деко
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома