Технологія приготування овочевих салатів

Додано: 5 травня 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 64 рази
12 запитань
Запитання 1

Використовують салати як самостійні страви, як гарнір до холодних і гарячих страв з м'яса, птиці

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 2

Овочеві салати є джерелом вітамінів, мінеральних речовин й джерелами білків. 


варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 3

Для приготування салатів використовують овочі по - різному приготовлені

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 4

Форма нарізання продуктів не має значення для зовнішнього вигляду салату.

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 5

Оформляють салат, використовуючи продукти, що входять у рецептуру салату. 

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 6

Складові частини салату  викладають тільки шарами, не перемішуючи їх.

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 7

Додані в салати яйця, сир, бринза урізноманітнюють смак і підвищують їхню харчову цінність.


варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 8

Заправляють салати сметаною, майонезом, олією, салатною заправою.

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 9

Обовязковою складовою вінегрету є буряк

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 10

Готові салати заправляють перед подачею. 

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 11

Продукти в салатах не обов'язково нарізати однаковим способом

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 12

Салати можна подавати тільки в великих салатницях

варіанти відповідей

Так

Ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест