Технологія приготування прісного здобного, пряничного, бісквітного тіста

Додано: 25 квітня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 13 разів
6 запитань
Запитання 1

Бісквітне тісто дуже:

варіанти відповідей

пористе

щільне

нестійке

жирне

Запитання 2

Бісквітне тісто осіло під час випікання

варіанти відповідей

надто довго замішували тісто

зарано відкрили піч і переставляли листи місцями

використали борошно з великим вмістом сильної клейковини

недостатній час замішували тісто

Запитання 3

Температура випікання пряничного тіста

варіанти відповідей

190 - 210°С

220 - 230°С

170 - 180°С

160 - 220°С

Запитання 4

Після випікання вироби з прісного здобного тіста мають неприємний присмак, м'якушка темно - жовтого кольору:

варіанти відповідей

надто висока температура випікання

підвищено вміст харчової кислоти у тісті

підвищено вміст соди у тісті

у тісті багато рідини й борошна

Запитання 5

За технологією приготування прісне здобне тісто подібне до:

варіанти відповідей

бісквітного тіста

пісочного тіста

вафельного тіста

дріжджового тіста

Запитання 6

Для замішування пряничного тіста використовують борошно :

варіанти відповідей

зі слабкою клейковиною (18 - 20%)

з сильною клейковиною (35 - 38%)

з середньою клейковиною (30 - 34%)

зі слабкою клейковиною (26 - 28%)

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест