Технологія приготування прісного здобного, пряничного, бісквітного тіста. Тести з декількома правильними відповідями.

Додано: 25 квітня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 2 рази
6 запитань
Запитання 1

В рецептурі прісного здобного тіста тне використовують :

варіанти відповідей

сметану

дріжджі

олію

кефір

Запитання 2

Вироби, які готують з прісного здобного тіста:

варіанти відповідей

коврижки "Цукрові"

коржики молочні

сочники з сиром

пиріг "Балтика"

Запитання 3

Вироби з пряничного тіста довго не черствіють, оскільки це тісто готують з великою кількістю:

варіанти відповідей

меду

жиру

патоки

цукру

Запитання 4

Вироби з пряничного тіста після випікання розпливчасті, тому що :

варіанти відповідей

недостатня кількість розпушувачів

забагато розпушувачів

дуже слабка клейковина борошна

висока температура випікання виробів

Запитання 5

Особливості формування і випікання бісквітного напівфабрикату:

варіанти відповідей

при формуванні заготовок використовують виїмки, ножі або різці

форми заповнюють тістом на 2/3 висоти

дно форм і листів вистеляють пергаментним папером, а краї змащують жиром

сформовані заготовки викладають на деко на відстані одна від одної

Запитання 6

За складністю оздоблення торти поділяються на такі групи:

варіанти відповідей

торти масового виробництва

торти складного приготування

фігурні торти

фірмові торти

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест