Технологія приготування соусів

Додано: 4 січня
Предмет: Технології, 11 клас
9 запитань
Запитання 1

За допомогою чого защіплюють соуси:


варіанти відповідей

масла

олії

борошна

Запитання 2

Фюме – це:


варіанти відповідей

концентрований бульйон

холодний соус

м’ясний сік

Запитання 3

Соус червоний основний готують на рідкій основі:


варіанти відповідей

бульйонах

сметані

молоці

Запитання 4

Для чого защіплюють соуси :


варіанти відповідей

для смаку

щоб на поверхні не утворилась плівка

для консистенції

Запитання 5

Основою для соусу майонез є:


варіанти відповідей

олія

гірчиця

вершкове масло

Запитання 6

Соуси приготовлені на фруктових і ягідних відварах називають:


варіанти відповідей

десертними

солодкими

закусочними

Запитання 7

Які соуси готують без борошна:


варіанти відповідей

соус майонез

соус сметанний

соус голанський

Запитання 8

Що є загусником у соусах:


варіанти відповідей

борошно

крохмаль

масло

Запитання 9

Соуса без борошна готують на основі:


варіанти відповідей

бульйону

вершкового масла

олії

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест