Правила подавання гарячих закусок

Додано: 5 січня
Предмет: Технології, 11 клас
9 запитань
Запитання 1

Гарячі закуски подають: 

варіанти відповідей

на закусочних тарілках

у тому ж посуді, в якому вони були приготовлені;

на пательні

Запитання 2

Температура подачі гарячих закусок

варіанти відповідей

85–90 °С. 

55–60 °С. 

60–70 °С. 

Запитання 3

У кокільниці, на тарілці для хліба з мереживною паперовою серветкою, подають:

варіанти відповідей

рибу, запечену в раковинах

раки

устриці, мідії, запечені під соусом

Запитання 4

Жульєн із птиці і дичини подають 

варіанти відповідей

на блюді

у кокотницях

на закусочних тарілках

Запитання 5

На круглому мельхіоровому блюді подають:

варіанти відповідей

котлети пожарські

 люля-кебаб 

устриці, мідії

Запитання 6

Солянку рибну подають:

варіанти відповідей

на закусочній тарілці

на блюді

на порціонній сковорідці

Запитання 7

Млинці під солодким соусом подають в: 

варіанти відповідей

баранчику з кришкою

порційній сковорідці;

пиріжковій тарілці

Запитання 8

Запечена риба подається:

варіанти відповідей

в глибоких напівпорційних тарілках

на закусочних тарілках, накритих паперовою серветкою

на порційній сковороді, поставленій на тарілку, накриту паперовою серветкою

Запитання 9

Кошички, випечені з листкового або здобного тіста з різними начинками, подають:

варіанти відповідей

на закусочній тарілці 

у кокотницях (дві штуки на порцію)

подають на блюді

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест