Залежно від виду теплової обробки страви з риби поділяють на?
Температура подавання рибних страв має бути не нижчою за?
Маса риби на одну порцію становить, г. ?
Навіщо при варінні риби додають біле коріння, цибулю ріпчасту, моркву та лавровий лист?
Навіщо при варінні лососевих у воду додають оцет?
Рибу для варіння заливають водою?
Основний гарнір до страв з припущеної риби?
Для смаження у фритюрі на 1 кг. риби беруть жиру?
Рибу смажену у тісті подають на порцію по..?
Для тушкування рибу використовують?
Запікають рибу у жаровій шафі при температурі?
Рибу запечену під майонезом подають з гарніром?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома