Технологія приготування відкритих бутербродів

Додано: 23 квітня 2023
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 112 разів
12 запитань
Запитання 1

Відкриті бутерброди поділяються на...

варіанти відповідей

прості

великі

малі

складні

Запитання 2

За температурою подавання бутерброди бувають?

варіанти відповідей

теплі

холодні

гарячі

заморожені

Запитання 3

За смаком бутерброди бувають...

варіанти відповідей

солоні

солодкі

кислі

прісні

Запитання 4

Продукти кладуть на бутерброд так, щоб ...

варіанти відповідей

вони помістились, але не звисали з нього.

їх було побільше.

Запитання 5

Вказати вид бутерброду

варіанти відповідей

Закритий

Відкритий

Сендвіч

Запитання 6

Гарячі бутерброди можна отримати, якщо

варіанти відповідей

їх потримати в гарячій воді

їх потримати при кімнатній температурі 3-4 години

помістити їх в духову шафу ( мікрохвильову піч) на кілька хвилин.

Запитання 7

Що є основою бутерброду?

варіанти відповідей

Масло

Сир

Ковбаса

Хліб

Запитання 8

Приготуйте складний бутерброд

варіанти відповідей

хліб, масло.

масло, сир, ковбаса, огірок

хліб, сир, ковбаса, джем

хліб, ковбаса, сир, огірок.

Запитання 9

Закусочні бутерброди ще мають такі назви

варіанти відповідей

канапе

тартатки

прості

складні

Запитання 10

Коли нарізають продукти для бутербродів?

варіанти відповідей

час не визначено

при наявності вільного часу.

за 20-30 хв до подачі на стіл

протягом дня

Запитання 11

Як називається даний бутерброд?

варіанти відповідей

Сендвіч

Бургер

Паніні

Канапе

Запитання 12

За якими параметрами класифікують бутерброди?

варіанти відповідей

Температура подавання

Кількість використовуємої продукції

Зовнішнім виглядом

Формою

Закриті

Відкриті

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест