. Деформація шматків м’яса під час варіння обумовлена
М’ясо, нарізане брусочками вагою 10-15 гр., посипане сіллю та перцем, смажать до готовності, потім додають пасеровану цибулю, томатне пюре і смажать ще 2-3хв
Виберіть гарнір для подачі філе з соусом
Тушковані м’ясні страви зберігають не більше
Напівфабрикати натуральні порційні зі свинини, телятини, баранини
Сардельки відварюють в підсоленій киплячій воді
Виберіть частини м’якоті м’яса яловичини, які використовуються для варіння
Швидкість утворення кірочки на поверхні м’яса і втрати маси залежить від
Для біфштекса з насічкою напівфабрикат готують з
М'ясо великими шматками смажать в жаровій шафі, розігрітій до
Печеня по-домашньому готується у:
Мясні страви, смажені великими шматками, зберігають гарячими
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома