Який позитивний вплив теплової обробки продуктів на якість кулінарної продукції?
Які основні способи теплової обробки продуктів?
Які є комбіновані способи теплової кулінарної обробки продуктів?
Короткочасне обсмажування продукту із жиром або без нього за температури не вищій за 120 °С без утворення рум’яної кірочки називається ... .
Спосіб теплового обробляння продукту шляхом нагрівання до температури 100 °С у рідкому середовищі або в атмосфері насиченої водяної пари називається ... .
Прийом теплової обробки, під час якої продукти занурюють у рідину на третину її об’єму або готують у власному соку в посуді під закритою кришкою, називається ... .
Комбінований спосіб теплового обробляння – запікання – означає ...
Для визначення готовності відвареного м’яса кухар проколов його кухарською голкою. Витікає рожевий сік. Про що це свідчить?
Спосіб теплового обробляння, коли продукт нагрівають із жиром без додавання води, називають ... .
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома