Загальні правила смаження м'я́са

Додано: 19 січня
Предмет: Технології, 11 клас
7 запитань
Запитання 1

На яку відстань розміщуються шматки м'яса під час смаження?

варіанти відповідей
На відстань 2-3 см один від одного
На відстань 5 см один від одного
На відстань 10-15 см один від одного
На відстань 20-25 см один від одного
Запитання 2

При щільному укладанні шматків м'яса, що стається з температурою жиру?

варіанти відповідей
Вона збільшується
Вона знижується
Вона залишається незмінною
Вона залежить від виду м'яса
Запитання 3

Яка температура використовується для досмажування м'яса у жаровій шафі?

варіанти відповідей
100-120 С
120-140 С
150-160 С
160-180 С
Запитання 4

Яка тривалість смаження м'яса залежить від?

варіанти відповідей
Виду м'яса
Кількості шматків м'яса
Розмірів шматків м'яса
Температури жиру
Запитання 5

Як нарізують готове м'ясо перед подаванням?

варіанти відповідей
Вздовж волокон
Упоперек волокон
По косому
Залежить від виду м'яса
Запитання 6

Скільки шматочків м'яса на порцію нарізують перед подаванням?

варіанти відповідей
1 шт.
2 шт.
3 шт.
1-3 шт.
Запитання 7

Як готове м'ясо заливають перед подаванням?

варіанти відповідей
Сіком
Водою
М'ясним соком
Соусом

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест