Устаткування для смаження їжі.(Апарати безперервної дії).

Додано: 25 лютого 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 123 рази
10 запитань
Запитання 1

1. Призначення ВЖШЕ-675:

   

   


варіанти відповідей

а) для смаження оладок;


    б) для випічки блінчікових заготовок;

в) для приготування млинців з начинкою;

Запитання 2

3. Обігрів жарочной поверхні проводиться:

   

   

   


варіанти відповідей

а) спіраллю;

б) газом;

в) тенами;

Запитання 3

4. Поверхня знаходиться на:

   

   

   


варіанти відповідей

а) столі;

б) чавунному барабані;

в) конфорці;

Запитання 4

5. З якою метою холодна вода циркулює в міжстінному просторі лотка:

       

   


варіанти відповідей

а) охолоджує барабан;


б) розбавляє тісто;

в) охолоджує кромки;

Запитання 5

6. Привід жаровні розміщений:

   

   

   


варіанти відповідей

а) всередині столу;

б) збоку рами;

в) під столом;

Запитання 6

7. Привід жаровні складається з:

   

   

   

   


варіанти відповідей

а) шліцьового з'єднання;

б) клинопасової передачі;

в) ланцюгової передачі;

г) черв'ячного редуктора;

Запитання 7

8. Тісто на барабан подається:

   

   

  

варіанти відповідей

а) з бачка;

б) з лотка;

 в) з каструлі

Запитання 8

9. Млинцева стрічка відокремлюється від барабана:

   

   

  


варіанти відповідей

а) отсекателем;

б) скребковим ножем;

в) холодною водою;

Запитання 9

10. Отсекатель служить для:

   

   

   


варіанти відповідей

а) соскребания тесту;

б) перенесення млинцевій стрічки;

в) розрізання на порції;

Запитання 10

11. Млинці укладаються на:

   

   

   


варіанти відповідей

а) направляючі;

б) стелаж;

в) лист;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест