Устаткування для варіння їжі.( Пароварочне обладнання)

Додано: 25 лютого 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 102 рази
10 запитань
Запитання 1

1. Вироби, приготовані на пару в порівнянні з виробами, звареними в воді:

  

  

  

   

варіанти відповідей

 а) більш ароматні;

 б) менш смачні;

 в) менш соковиті;

г) зберігають більше мінеральних речовин;

Запитання 2

2. Насичений пар отримують в:

   

   

   


варіанти відповідей

а) парогенераторі;

б) пароварочного шафі;

в) живильному бачку;

Запитання 3

3. Вода нагрівається нагрівальними елементами:

   

   

   


варіанти відповідей

а) відкритого пита;

б) закритого типу;

в) тенами;

Запитання 4

4. Утворений конденсат використовують для:

       

   


варіанти відповідей

а) відведення в каналізацію;


б) підігріву страв;

в) збору в живильному бачку;

Запитання 5

5. Де знаходиться парогенератор:

   

   

   


варіанти відповідей

а) під варильні камерами;

б) в виручених камерах;

в) біля пароварочного апарату;

Запитання 6

6. Рівень води в живильному коробці підтримується:

   

   

   


варіанти відповідей

а) посудиною;

б) поплавця клапаном;

в) пакетним перемикачем;

Запитання 7

7. У варильні камери встановлюються:

   

   

   


варіанти відповідей

а) коробки з виробами;

б) ящики з продуктами;

в) перфоровані ємності;

Запитання 8

8. Для захисту нагрівачів від «сухого ходу» є:

   

   

   


варіанти відповідей

а) реле температури;

б) реле тиску;

в) реле рівня;

Запитання 9

9. На панелі управління є:

    

   

   


варіанти відповідей

а) терморегулятор;

б) сигнальна лампа;

в) конденсатопровод;

Запитання 10

10. Під час теплової обробки продуктів:

   

   

   


варіанти відповідей

а) необхідно відкривати дверцята;

б) забороняється відкривати дверцята;

в) рекомендується відкривати дверцята;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест