Устаткування для смаження їжі

Додано: 25 лютого 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 160 разів
12 запитань
Запитання 1

1. Вид нагрівального елементу в сковородах:

   

   

  


варіанти відповідей

а) відкритий;

б) закритий;

  в) тени;

Запитання 2

2. Електричні сковороди призначені для:

   

   

   


варіанти відповідей

а) запікання;

б) смаження;

в) варіння;

Запитання 3

3. Задана температура встановлюється за допомогою:

   

   

   


варіанти відповідей

а) електронагрівача;

б) реле температури;

в) реле тиску;

Запитання 4

4. Сигнальна лампа сигналізує про:

  


варіанти відповідей

а) роботі тенів

б) готовності продуктів;

Запитання 5

5. Призначення перекидаються механізму:

   

   

   

   


варіанти відповідей

а) регулювання температури;

б) стану тенів;

в) зливу масла;

г) для перевірки заземлення.

Запитання 6

6. Сковороди спираються цапфами на:

  

   

   


варіанти відповідей

  а) станину;

б) підстава;

в) тумби;

Запитання 7

7. Призначення фритюрниці:

   

   

   


варіанти відповідей

а) для пасерування;

б) гасіння;

в) смаження;

Запитання 8

8. Температура у ванні регулюється за допомогою:

   

   

   


варіанти відповідей

а) реле тиску;

б) реле температури;

в) реле рівня;

Запитання 9

9. Масло нагрівається:

   

   

   


варіанти відповідей

а) тенами;

б) закритими елементами;

в) електричним струмом;

Запитання 10

10. Продукт укладається в:

   

   


варіанти відповідей

а) масло;

б) кошик;

в) у ванну;

Запитання 11

11. Призначення відстійника для:

   

   

   


варіанти відповідей

а) встановлення склянки;

б) розташування елементів;

в) зливу жиру;

Запитання 12

12. За рахунок чого утворюється «холодна зона»:

   

   

   


варіанти відповідей

а) через якісного фритюру;

б) розташування нагрівальних елементів;

в) регулювання температури; 

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест