Вегетативні овочі

Додано: 14 жовтня 2020
Предмет: , 10 клас
Тест виконано: 14 разів
6 запитань
Запитання 1

До вегетативних овочів належить

варіанти відповідей

помідор

огірок

баклажан

часник

кабачок

Запитання 2

Які речовини надають овочам приємного смаку: 

варіанти відповідей

  ефірні олії;

барвники;

  органічні кислоти разом з цукрами.

    жири

      білки

Запитання 3

До простих форм нарізування картоплі відносяться: 

варіанти відповідей

соломка, спіраль, кільця, скибочки, часточки;

        

    

брусочки, часточки, скибочки, кубики;

соломка, брусочки, кільця, стружка, скибочки.

Запитання 4

Ефірні олії надають овочам

варіанти відповідей

приємного аромату

привабливого вигляду

приємного смаку

ніжної консистенції

Запитання 5

Топінамбур і батат належать до

варіанти відповідей

коренеплодів

бульбоплодів

цибулевих

капустяних

Запитання 6

Їстівною частиною кольрабі є

варіанти відповідей

молоде, ніжне потовщене стебло

молоді , ніжні, зелені листочки

молоді, ніжні, дрібні головочки (до 90 шт) масою 8-14 г кожна, діаметром 2-6 см

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест