Укажіть вид меню, що відрізняється значною чисельністю холодних закусок та обмеженим асортиментом гарячих страв.
У яких закладах ресторанного господарства використовують обмежене меню?
Яке меню відображає значну змінюваність асортименту страв закладу ресторанного господарства?
Як називається меню святкового сніданку, обіду чи вечері?
Охарактеризуйте меню а-ля карт (а Іа сагіе).
Охарактеризуйте меню шведського стола.
У якій послідовності записують закуски і страви у меню?
Укажіть нормативний документ, у якому зазначаються норми закладки сировини, технологічні процеси приготування страв та виробів, вихід напівфабрикатів, готових страв і виробів.
Меню -це
Тип закладу визначає:
Який вид меню мається на увазі, коли гості самі вибирають із великого асортименту страв ті, що їм сподобалися.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома