Для виявлення крохмалю у харчових продуктах до досліджуваного зразку треба додати 1-2 краплі розчину йоду. Яка ознака має свідчити про наявність крохмалю?
У яких продуктах міститься крохмаль:
1. Хліб.
2. Ковбаса.
3. Яблуко.
4. Картопля.
5. Рис.
6.Твердий сир.
7. Крабові палички.
8. Томатний сік
Визначте рН середовище у таких зразках: Виноградний сік
Визначте рН середовище у таких зразках: Томатний сік
Яка органічна кислота міститься у винограді
Яка органічна кислота міститься у помідорах
Який з перелічених продуктів містить глюкозу
Якісна реакція на глюкозу, це реакція
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома