Поліпептидами називають:
Із залишків яких речовин утворюються білки:
Яка речовина є ізомером крохмалю:
Емпірична формула більшості вуглеводів
Які сполуки мають третинні та четвертинні рівні організації:
При повному гідролізі крохмалю утворюється:
Амінокислоти проявляють властивості:
Формула сахарози:
Вибрати пептидний зв’язок
Формула крохмалю:
Формування спіралі за рахунок утворення водневих зв’язків – це структура білка:
Молекули целюлози:
Сахароза – це:
Формула глюкози:
Послідовність сполучення амінокислот визначає структуру білка:
Молекула сахарози складається з:
Аміноетанова кислота:
Яка речовина є природним полімером:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома