Яка органічна сполука утворюється під час процесу фотосинтезу?
Добре відома вам органічна сполука ,яка широко використовується при консервуванні, як консервант:
Внаслідок спиртового бродіння глюкози утворюється органічна речовина ,яка широко використовується в медицині:
Реакція естерифікації - це:
Продуктом гідролізу крохмалю є:
Жири - це:
Хімічна назва рідкого мила:
Якісна реакція на глюкозу як багатоатомний спирт - це взаємодія з:
Якісна реакція на крохмаль- це взаємодія з:
До складу амінокислот входять функціональні групи:
Що являє собою первинна структура білка:
Позначте правильне твердження щодо фізичних властивостей амінокислот:
Позначте кількість незамінних α- амінокислот:
Позначте, дія яких факторів призводить до денатурації білка:
Вкажіть рядок продуктів харчування,найбагатших на білки:
Позначте правильне твердження щодо будови і складу білків:
Обчисліть масову частку Карбону(%) у аміноетановій кислоті:
Визначити масу сахарози у її розчині масою 700 г з масовою часткою вуглеводу 25%?
Назвіть спільні ознаки крохмалю та целюлози:
Скільки рівнів структурної організації можуть мати білки (указати максимальну кількість):
Виберіть рядок, в якому правильно підібрані слова-пропуски для даного тексту: "Внаслідок дії на білок концентрованої _________ виникає ______ забарвлення, яке при додаванні лугу змінюється на _______ . Ця реація доводить, що білок містить у своєму складі _________. Дана реакція має назву _________."
Вибрати рядок, в якому перераховано функції білків
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома