Які основні завдання управління якістю продукції в сфері готельно-ресторанної справи?
Яке з наведених визначень поняття «якість» є правильним?
Яка мета управління якістю продукції?
Яке визначення поняття «управління якістю» є правильним?
Що таке продукція?
Що означає поняття «процес»?
Які загальні принципи управління якістю може застосовувати керівництво, щоб поліпшувати показники діяльності організації?
Як називається принцип теорії управління якістю продукції та послуг, коли підприємство виконує всі потреби та вимоги замовників та прагне до перевищення їхніх очікувань?
На яких етапах життєвого циклу відбувається управління якістю продукції?
Яка послідовність стадій життєвого циклу будь-якої продукції?
Як забезпечується якість на етапі проектування та розроблення продукції?
Яка основна мета виконання завдань управління якістю на етапі маркетингу?
Які чинники впливають на якість продукції?
Властивість продукції – це … .
Як називається сукупність характеристик продукції, що стосуються її здатності задовольняти встановлені й передбачувані потреби?
Як називається кількісна характеристика однієї чи кількох властивостей продукції, що характеризують її якість?
Що таке «показник якості продукції»?
Що означає поняття «дефект»?
Як називається відносна характеристика якості продукції, яка ґрунтується на порівнянні значень оцінюваних показників якості продукції з базовими значеннями відповідних показників?
Сукупність організаційної структури, методик, процесів і ресурсів, необхідних для здійснення управління якістю – це… .
Що включає якість як об’єкт управління?
Назвіть законодавчий акт України, який регулює відносини між органами виконавчої влади, операторами ринку харчових продуктів та споживачами харчових продуктів і визначає порядок забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, що виробляються, перебувають в обігу, ввозяться на митну територію України та/або вивозяться з неї.
Які із зазначених нормативних документів містять терміни, що їх застосовують у галузі управління якістю?
Які загальні вимоги висуваються до організації щодо створення системи управління якістю згідно ДСТУ ISO 9001:2009 Системи управління якістю. Вимоги.?
Яке поняття характеризує, що харчовий продукт не спричинить шкоди споживачеві, якщо його приготовлено та/або спожито в їжу відповідно до його використання за призначенням?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома