Який спосіб теплової обробки найчастіше використовують в
сучасній українській кухні?
Поєднання елементів різних кулінарних традицій називають кухнею
Науковий підхід у приготуванні страв з вивченням фізико-хімічних процесів називають
В якому вигляді українці любили їсти овочі?
Який продукт українці вживають і як самостійну їжу, і у вигляді приправи до різних страв, і в сирому вигляді, і в запеченому, і в соленому, і в копченому?
Для збереження вітамінів в овочах слід
Сферізація це створення
Що саме сприяло широкому поширенню пирогів в українській кухні?
Канапе - це бутерброд
З чого добувають агар-агар?
Специфічний спосіб приготування продуктів на водяній бані називають
Чим ароматизують солодкі супи
Міжнародна назва смаження м’яса при якому воно повністю просмажується з середини
Який напівфабрикат з риби панірують фігурною паніровкою
Котлети по-київськи фарширують
Змішування і подріблення компонентів для приготування страви при постійному нагріванні називають
Як розморожують рибу з хрящовим скелетом?
Підберіть вид панірування для ромштексу
Що додають у воду при варінні яєць без шкарлупи?
Чим відрізняється холодна страва від закуски
Для кольору в борщ додають
Муси відрізняються від желе тим, що…
Температура подавання гарячих десертів
Борщ полтавський заправляють
Зазначте, до яких страв не подають соус сметанний
З сосисками готують і подають борщ
Дайте назву процесу обробки страви відкритим полум’ям
Борщ Полтавський подають…
При якій температурі у суп-пюре вводять льєзон з жовтків та молока
Десертні страви з утворенням желе - це
Особливість приготування капусняків.
Продукти, вироблені або вирощені у певному регіон і використані для приготування страв називають
Тонізуючими речовинами чаю є
Для чого використовують масляні суміші
На бульйоні з курки готують
За технологією приготування соуси є
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома