Здорове харчування - ...
Хто створив тарілку здорового харчування?
Здорове харчування передбачає ...
На які групи поділяється харчові продукти ?
Виберіть продукти рослинного походження.
Виберіть продукти тваринного походження.
До організму регулярно надходять з їжею усі поживні речовини - це ...
Перед приготуванням овочі та фрукти потрібно ...
Які продукти краще споживати сировими?
Для кожної людини добова потреба води індивідуальна, що становить ...
До небезпечних продуктів харчування відносять ...
Щоб бути здоровим потрібно ...
Кухні, що враховують особливості місцевихумов і провідну діяльність населення- це
Назва системи харчування, що передбачає окреме споживання різних за хімічним складом продуктів під час приймання їжі.
Тип харчування, що передбачає вживання в їжу лише рослинної їжі-це
В чому особливість абсолютного голодування?
Представники якої релігії поділяють всі продукти на "кошерні"- дозволені та " трефні" - недозволені
Представники якої системи харчування вважають, що їжа повинна бути " живою", не " убитою"або зміненою дією високих температур?
Ця систем а харчування виникла в Японії. Вона охоплює релігійно-філософські положення дзен-буддизму, теорію і практику східної психосоматичної медицини, японські традиції харчування.
Дієта, що передбачає вилучення з раціону ьагатих на вуглеводи продуктів, та необмежене вживання мясних, рибних, молочних продуктів.
Захворювання, за якого людина відмовляється від їжі, вважаючи себе занадто товстою, навіть коли маса її тіла менша за норму.
Що передбачають принципи раціонального харчування?
Об’єкти тваринного та рослинного походження, які використовуються в їжу як джерело енергії і будівельний матеріал
Основним джерелом білків та жирів для організму людини є:
Оберіть харчові продукти рослинного походженя
Сукупність властивостей харчових продуктів, які забезпечують бажані смакові якості та є безпечними для здоров’я це -
Яким є співвідношення у добовому раціоні дорослої людини вживання білків, жирів та вуглеводів:
Яка речовина в організмі людини забезпечує розчинення більшості хімічних сполук?
Які неорганічні сполуки потрібні для роботи нервових та м’язових клітин?
Який хімічний елемент забезпечує міцність кісток та бере участь у зсіданні крові? У яких продуктах харчування він міститься?
Які з поданих продуктів корисно вживати?
Які речовини зміцнюють наше здоров'я?
Об’єкти тваринного та рослинного походження, які використовуються в їжу як джерело енергії і будівельний матеріал
Оберіть харчові продукти рослинного походженя
Яка речовина в організмі людини забезпечує розчинення більшості хімічних сполук?
Об’єкти тваринного та рослинного походження, які використовуються в їжу як джерело енергії і будівельний матеріал
Основним джерелом білків та жирів для організму людини є:
Оберіть харчові продукти рослинного походженя
Сукупність властивостей харчових продуктів, які забезпечують бажані смакові якості та є безпечними для здоров’я це -
Яка речовина в організмі людини забезпечує розчинення більшості хімічних сполук?
Які неорганічні сполуки потрібні для роботи нервових та м’язових клітин?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома