Що таке "жири"?
це продукти взаємодії гліцеролу та вищих карбонових кислот (олеїнової, стеаринової, пальмітинової)
це кислоти
це спирти
це альдегіди
Тваринні жири частіше рідкі чи тверді?
рідкі
тверді
При окисненні 1 г жиру скільки енергії виділяється?
38,5 кдж
37,7 кдж
41 дж
37.7дж
Де людина використовує жири?
Харчовій промисловості
виробництві мила
косметичному виробництві
в будівельній справі, в техніці, як мастильний матеріал
Створюйте онлайн-тестидля контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект