Вкажіть до якого класу органічних сполук належать жири:
Вкажіть, який процес лежить в основі виробництва маргарину:
Вкажіть продукт гідрування триолеїну:
Вкажіть правильне твердження:" До складу рідких жирів входять залишки...":
Вкажіть основне біологічне значення жирів:
Вкажіть правильне твердження:" Омилення жиру - це реакція...":
Жири за походженням бувають:
У результіті окиснення 1г жиру виділяється:
Вкажіть речовину, в якій жир розчиняється:
Вкажіть правильне твердження:" Жир- це естер, утворений..."
Вкажіть речовину, яка входить до складу маргарину:
Вкажіть загальну формулу жирів
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома