Тестове завдання для перевірки знань з теми: «Первинна обробка овочів»

Про матеріал
Тестове завдання для перевірки знань учнів професійно-технічних навчальних закладів з теми: «Первинна обробка овочів»
Перегляд файлу

Тестове завдання для перевірки знань з теми: «Первинна обробка овочів»

  1. В чому полягає процес сортування?

А) Відокремлення овочів від залишків землі.

Б) Відокремлення зіпсованих овочів від хороших.

В) Відокремлення овочів різного розміру одне від одного.

  1. В чому полягає процес калібрування?

А) Сортування овочів за розмірами.

Б) Сортування овочів за якістю.

В) Сортування овочів за кольором.

  1. Скільки годин можна зберігати обчищену картоплю?

А) 3-5 годин.

Б) 30 хвилин.

В) 2-3 години.

  1. Для приготування якої страви батат нарізають соломкою?

А) Для смаження на сковорідці.

Б) Для смаження у фритюрі.

В) Для смаження в духовій шафі.

  1. Яку капусту використовують тільки для приготування салатів?

А) Білоголову.

Б) Червоноголову.

В) Цвітну.

  1. У яку рідину кладуть уражену гусінню капусту?

А) Оцет.

Б) В солодку воду.

В) В підсолену воду.

  1. Яку капусту можна нарізати шашками або квадратиками?

А) Білоголову.

Б) Червоноголову.

В) Цвітну.

  1. Який основний будівельний матеріал рослинних клітин?

А) Білок.

Б) Жири.

В) Клітковина.

  1. Скільки води містять в собі свіжі овочі?

А) 40-50%.

Б) 50-65%.

В) 65-95%.

Відповіді до тестового завдання «Первинна обробка овочів»:

 

1

Б)

2

А)

3

В)

4

Б)

5

Б)

6

В)

7

А)

8

В)

9

В)

 

docx
Додано
16 березня 2020
Переглядів
543
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку