Тестове завдання для перевірки знань з теми: «Первинна обробка овочів»
А) Відокремлення овочів від залишків землі.
Б) Відокремлення зіпсованих овочів від хороших.
В) Відокремлення овочів різного розміру одне від одного.
А) Сортування овочів за розмірами.
Б) Сортування овочів за якістю.
В) Сортування овочів за кольором.
А) 3-5 годин.
Б) 30 хвилин.
В) 2-3 години.
А) Для смаження на сковорідці.
Б) Для смаження у фритюрі.
В) Для смаження в духовій шафі.
А) Білоголову.
Б) Червоноголову.
В) Цвітну.
А) Оцет.
Б) В солодку воду.
В) В підсолену воду.
А) Білоголову.
Б) Червоноголову.
В) Цвітну.
А) Білок.
Б) Жири.
В) Клітковина.
А) 40-50%.
Б) 50-65%.
В) 65-95%.
Відповіді до тестового завдання «Первинна обробка овочів»:
1 |
Б) |
2 |
А) |
3 |
В) |
4 |
Б) |
5 |
Б) |
6 |
В) |
7 |
А) |
8 |
В) |
9 |
В) |