Тестове завдання для перевірки знань з теми: «Приготування страв з яєць та сиру»

Про матеріал
Тестове завдання для перевірки знань учнів професійно-технічних навчальних закладів з теми: «Приготування страв з яєць та сиру»
Перегляд файлу

Тестове завдання для перевірки знань з теми: «Приготування страв з яєць та сиру»

  1. За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на:
  1. Варені, смажені, запечені.
  2. Варені, припущені, запечені.
  3. Сирі, припущені, запечені.
  1. У скількох ваннах обробляють яйця?
  1. 2.
  2. 3.
  3. 4.
  1. Яка кількість води необхідна для того, щоб зварити 10 яєць?
  1. 1л.
  2. 2л.
  3. 3л.
  1. При якій температурі зберігають холодні страви з яєць?
  1. 0-6оС.
  2. 6-10оС.
  3. 10-15оС.
  1. Як називають яйця варені без шкарлупи?
  1. Паштет.
  2. Зварені в мішечок.
  3. Пашот.
  1. Що роблять з сиром перед приготуванням?
  1. Промивають.
  2. Протирають.
  3. Перебирають.
  1. Який сир не протирають?
  1. Той, який подають запеченим.
  2. Той, який подають в натуральному вигляді.
  3. Той, який подають смаженим.
  1. Що додають до сиру для поліпшення аромату?
  1. Ванілін.
  2. Цукор.
  3. Сіль.
  1. Які страви з сиру мають округло-приплюснуту форму?
  1. Сирники.
  2. Запіканки.
  3. Пудинги.
  1. Які страви з сиру мають форму кульок?
  1. Бабки.
  2. Запіканки.
  3. Пончики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відповіді до тестового завдання  теми: «Приготування страв з яєць та сиру»:

 

1.

А

2.

С

3.

С

4.

А

5.

С

6.

В

7.

В

8.

А

9.

А

10.

С

 

 

docx
Додано
16 березня 2020
Переглядів
1309
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку