Тестове завдання для перевірки знань з теми: «Приготування страв з яєць та сиру»
-
За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на:
-
Варені, смажені, запечені.
-
Варені, припущені, запечені.
-
Сирі, припущені, запечені.
-
У скількох ваннах обробляють яйця?
-
2.
-
3.
-
4.
-
Яка кількість води необхідна для того, щоб зварити 10 яєць?
-
1л.
-
2л.
-
3л.
-
При якій температурі зберігають холодні страви з яєць?
-
0-6оС.
-
6-10оС.
-
10-15оС.
-
Як називають яйця варені без шкарлупи?
-
Паштет.
-
Зварені в мішечок.
-
Пашот.
-
Що роблять з сиром перед приготуванням?
-
Промивають.
-
Протирають.
-
Перебирають.
-
Який сир не протирають?
-
Той, який подають запеченим.
-
Той, який подають в натуральному вигляді.
-
Той, який подають смаженим.
-
Що додають до сиру для поліпшення аромату?
-
Ванілін.
-
Цукор.
-
Сіль.
-
Які страви з сиру мають округло-приплюснуту форму?
-
Сирники.
-
Запіканки.
-
Пудинги.
-
Які страви з сиру мають форму кульок?
-
Бабки.
-
Запіканки.
-
Пончики.
Відповіді до тестового завдання теми: «Приготування страв з яєць та сиру»:
1.
|
А
|
2.
|
С
|
3.
|
С
|
4.
|
А
|
5.
|
С
|
6.
|
В
|
7.
|
В
|
8.
|
А
|
9.
|
А
|
10.
|
С
|