Тестові завдання підготовки сировини до виробництва

Про матеріал
Тестові завдання підготовки сировини до виробництва Виберіть вірний, на Ваш погляд, варіант відповіді: 1. Які компоненті йдуть на заміс тіста для шарового напівфабрикату? а) вода, сіль, кислота, яйце, борошно; 0 б) цукор, сіль, борошно, вода; 0 в) вода, кислота, цукор, борошно.
Перегляд файлу

 

Тестові завдання підготовки сировини до виробництва

 

Виберіть вірний, на Ваш погляд,  варіант відповіді:

 

 

  1. Які компоненті йдуть на заміс тіста для шарового напівфабрикату?

 

а) вода, сіль, кислота, яйце, борошно;                                                               

б) цукор,  сіль, борошно, вода;                                                                           

в) вода, кислота,  цукор, борошно.                                                                     

 

  1. Яку сировину перед замісом необхідно просіювати?

 

а) сіль;                                                                                                                    

б) лимонну кислоту;                                                                                             

в) борошно.                                                                                                           

 

  1. Яка повинна бути температура води при замісі?

 

а)  10-15° С;                                                                                                           

б)  18-20°С;                                                                                                           

в)  5-10° С.                                                                                                             

 

  1. Кислота в тісті:

 

а) підвищує в’язкість білків;                                                                               

б) знижує в’язкість білків;                                                                                   

в) не має ніякого впливу.                                                                                     

 

  1. Яка роль солі в тісті?

 

а) для надання солоного смаку;                                                                          

б) для отримання шарів тісту;                                                                             

в) для зміцнення клейковини.                                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
До підручника
Технології (рівень стандарту, академічний рівень) 10 клас (Коберник О.М. та інші)
Додано
17 квітня 2020
Переглядів
805
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку