Тиждень безпеки життя під час дорожнього руху

Про матеріал
Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров’я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а здоров’я безкінечним. Та насправді це не так, мить і яскраві фарби життя змінюються сумними відтінками біди. А щоб цього не сталося, потрібні вміння і знання як діяти в тій, чи іншій ситуації. Тому традиційно в нашому навчальному закладі проводяться тижні безпеки життя.
Перегляд файлу

Проведення Тижня знань Правил Дорожнього руху:

«Правила дорожнього руху знай – здоров’я зберігай»

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров’я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а здоров’я  безкінечним. Та насправді це не так, мить і яскраві фарби життя змінюються сумними відтінками біди. А щоб цього не сталося, потрібні вміння і знання як діяти в тій, чи іншій ситуації. Тому традиційно в нашому навчальному закладі проводяться тижні безпеки життя.

З 09 по 13 вересня 2019 року в нашому навчальному закладі  проводився Тиждень знань Правил дорожнього руху.

Протягом тижня діти нашої філії мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки, їх значення.

В понеділок на лінійці було оголошено план заходів Тижня знань Правил дорожнього руху.

В рамках проведення Тижня було заплановано та проведено бесіди з елементами вікторини «Вчи і поважай правила дорожнього руху», «Дорожній рух. Безпека. Обережність», виготовлення книжечки – буклету «Правила дорожнього руху для маленьких пішоходів», урок-гру «Правила пішохода на дорозі», конкурс малюнків для тему «Увага! Діти на дорозі!», в кабінеті шкільної медичної сестри Лимарчук Н.А. практичні заняття під гаслом  «Надання першої допомоги при ДТП»,  інформаційно-розважальну гру «Мій друг – безпечний рух» , тестування «Правила для велосипедиста», вікторину «Автомобіль, дорога, пішохід».

 У проведені вище згаданих заходах взяли активну участь учні як початкової так і середньої ланки. В цей же період класними керівниками Бондаренуо О.П.,  Юденко О.В., Сіденко Н.П. було підготовлено і проведено години спілкування серед учнів 5-7 класів «Безпека на дорозі», «Будь обережним на дорозі, пішохід», «Щоб не трапилось біди правил дорожніх дотримуйся завжди» та інші. Для учнів середньої ланки вчителем ОЗ Борщевською Л.В. було проведено практикум на закріплення знань основних правил пішоходів та велосипедистів, навичок поведінки на дорозі. Бібліотекарем школи Гетенко Н.В. було організовано виставку навчальної літератури для  учнів 1-9 класів за тематикою безпеки дорожнього руху.

 Вихователь ГПД Насулич Л.П. переглянула і обговорила з учнями початкових класів мультфільм «Правила дорожнього руху для маленьких пішоходів». Учасники учнівського самоврядування разом з практичним психологом  Шкуропат К.В. провели  тренінг «Твій безпечний шлях до школи», під час якого учні приймали активну участь в обговоренні запропонованих завдань, давали влучні відповіді на поставлені запитання.

За активну участь у проведенні тижня всі учні на підсумковій лінійці були нагороджені подяками та грамотами.

    Всі заходи під час тижня були проведені на належному рівні. Кожен день був цікавим, корисним та різноманітним. Заходи дали дітям достатньо знань щодо бережливого ставлення до свого здоров’я та оточуючих людей.

Фотоматеріали до звіту додаються

 

 

Завідувачка філії                                                          Брага Т.Л

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток.

 

 

         

 

doc
Додано
3 листопада 2019
Переглядів
867
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку