Тиждень біології та екології онлайн.

Про матеріал
Тиждень проводиться з метою формування біологічної грамотності, дбайливого ставлення та охорони навколишнього середовища, привернення уваги до проблеми екологічного виховання, поглиблення знань з природознавчих наук та профілактики захворювань серед дітей та дорослих.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тиждень біології – онлайн. Вчитель біології та екології Підгородецька О. В.https://www.thinglink.com/scene/1699101355848761957 Аулівський ліцей Криничанської селищної ради Дніпропетровської області

Номер слайду 2

Урок-подорож « Сторінками Червогої книги ». Для учнів 7 класів. Відеоролик на екологічну тему “ Голос Землі “. 10 клас. Тиждень біології та екології. Тиждень проводиться з метою формування біологічної грамотності, дбайливого ставлення та охорони навколишнього середовища, привернення уваги до проблеми екологічного виховання, поглиблення знань з природознавчих наук та профілактики захворювань серед дітей та дорослих.

Номер слайду 3

ПОНЕДІЛОК ДЕНЬ ПЕРШИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙОголошення про початок тижня біології. Фото. Квест: « В об,єктиві креативність » для учнів 5-11 класів.

Номер слайду 4

ВІВТОРОКДЕНЬ ДРУГИЙ СТОП КАДРНаукові забави « Які таємниці приховує природа » учні 5 класів.. Домашні досліди “ Що заховано в насінині “. Міні-проєкт “ Подорож до клітини “.

Номер слайду 5

СЕРЕДАДЕНЬ ТРЕТІЙ. НАВЧАЛЬНИЙЗахист проєкту « Генот ерапія та її перспективи » учні 10 клас. Дистанційний урок « Захист і збереження біосфери » учні 9класів.https://padlet.com/mamabiologii3/10-tz69m00pshbafajq

Номер слайду 6

В рамках тижня природничих наук вікторина для 8класів :«Весела подорож по організму людини». Використання STEM – лабораторії в умовах дистанційного навчання. Практична робота. Виготовлення мікропрепаратів шкірки цибулі та розгляд її за допомогою оптичного мікроскопа. ЧЕТВЕРДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ. КМІТЛИВИЙ. Подорож в далеке минуле: Слідами динозаврів. Застосування елементів STEAM-освіти на уроках природничо-математичних дисциплін. 5клас НУШ.

Номер слайду 7

Вікторина « Незвичайні тварини » учні 7 класів. Фоточелендж. Підготувала Сімора Л. Б.

Номер слайду 8

ПʼЯТНИЦЯДЕНЬ П’ЯТИЙ. ПІЗНАВАЛЬНИЙ. Виховна година « День Землі». Учні 9-А класу. Практична робота № 3. «Оцінка екологічного стану свого регіону».

pptx
Пов’язані теми
Біологія, Презентації
Додано
27 квітня 2023
Переглядів
330
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку